Vrouw zoekt sex: juffieLisa uit ,

juffieLisa

 • Naam: juffieLisa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Daar sta je dan opeens, net 40 jaar en helemaal alleen achtergebleven. Gelukkig heb ik dat nu allemaal achter me kunnen laten en ben ik er weer helemaal klaar voor om van mijn leven te gaan genieten. Ik ben hier helemaal nieuw in, dus weet niet precies hoe het werkt hier, maar ik zou zeker weer eens iets leuks willen doen met iemand. Wie weet wat er van komt?

Over jou: Je geniet net als ik van lekker wandelen, ergens lekker wat eten, muziek luisteren en zo kan ik nog zeker even doorgaan. Het belangrijkst is dat je eerlijk bent, en positief bent ingesteld dan zien we daarna zeker hoe het verder gaat.

Weduwe sexdating