Vrouw zoekt sex: Italiaanse uit Poederlee, Antwerpen

Italiaanse

 • Naam: Italiaanse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Poederlee
 • Lengte:
 • Lichaamsbouw:
 • Ogen:
 • Haar:
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: kerels zijn soms lastig te ontmoeten, vooral de kerels die ik zoek. Ik ben dan al enkele levensjaren een alleen staande mama, soms schrikt dit de meeste kerels af. Dat mijn kinderen allang al het huis uit zijn, blijkt schijnbaar hun verstand niet te bereiken… En ik ben ook helemaal niet op zoek naar een spannende geliefde, En wijf van mijn leeftijd wil nog vaak genieten van een lekkere belevenis. Ik denk zeker dat ik dan voor de meeste wijfen hier spreek!!

Over jou: open, eerlijk,spontaan, gevoel voor lol, niet te kortzichtig, een absolute voetballiefhebber van italiaanse competitie!! Nee, geen must, maar ik geniet er zeker van! Een gezellige nachtje babbelen onder het genieten van een vinootje, iemand die een brede visie heeft, weet hoe hij een meid moet behandelen, en haar tederlijk kan verwennen

Weduwe sexdating