Vrouw zoekt sex date: Maastrichtse uit Maastricht, Limburg

Maastrichtse

 • Naam: Maastrichtse
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Maastricht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik ben Julia, 42 jaar en alleenstaand. Ik woon in de buurtvan van Maastricht en heb een mooie baan. Ik ben geruime tijd alleen, maar wil het toch proberen iemand te vinden. Je bent nooit te oud ben ik van mening. Ik ben erg geinteresseerd wat voor boys contact opnemen en of hier de ware tussen zit.

Over jou: Als hier knapen zijn die iemand als mij zeker zien zitten? Stuur een boodschapje en dan kunnen wij elkaar beter ondervinden kennen…

Weduwe sexdating