Vrouw zoekt sex date: Ingrid1963 uit Brugge, West-Vlaanderen

Ingrid1963

 • Naam: Ingrid1963
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Brugge
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Beste bezoeker,

Mijn naam is Ingrid, een naar mijzelf kijkend, gezonde en energievolle mevrouw voor positieve invloeden. Geniet van het leven, wat ieder mens zou moeten doen. Geluk in de liefde gehad, maar nu enkele levensjaren op een laag pitje gezet.
Maar mijn body en geest vertellen mij dat zij aandacht verlangen van een lekkere man. Hierbij mijn zoektocht ofwel opwinding naar de eventueel ‘ware’ te zoeken

Over jou: Ik hoop dat je een vrije geest als mij kan waarderen. Ik ben een tijdje uit de running geweest, maar ik hoop dat jee mij de tijd en ruimte geeft. Zo ja, dan ben jij DE man waar ik naar op zoek ben.

Weduwe sexdating