Vrouw zoekt sex date: IdaG uit Brakel, Oost-Vlaanderen

IdaG

 • Naam: IdaG
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Brakel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een rijke juffrouw, alles goed voor elkaar…. behalve de liefde.
Ik ben nu twee keer alleenstaand, en een derde keer trouwen zie ik echt niet gebeuren. Ik heb geen familie gezien ik geen broers, zussen of zelf kinderen heb gehad. Ondanks mijn hoogtepunt met mijn bedrijf, raak je toch in een isolement. En daar wil ik vanaf…. Een lekkere vriend ontmoeten, van binnenuit ondervinden kennen. Gezellige onderonsjes.
Ik ben al een tijdje met pensioen,maar mijn bedrijf groeit verder door.
Maar soms vermeert het, meer thuiszitten met eigenlijk te meer te doen, terwijl je eigenlijk helemaal niks doet… Soms vraag ik me af waarde dag dan heen is gegaan.

Over jou: Iemand die mij een beetje doet leven, laten genieten en lachen

Weduwe sexdating