Vrouw zoekt sex date: Eigenwijs uit Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Eigenwijs

 • Naam: Eigenwijs
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Capelle aan den IJssel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik durfde bijna niet mijn profiel in te vullen. Aanmaken is 1 stap, maar dan informatie over jezelf kwijt te geven. Tja, lastig als gehuwde tante. En nu maar kijken of er wat is voor mij. ik wil er zeker voorop stellen dat dit zonder wetens van mijn man is en dit zo discreet mogelijk moet zijn. Het is niet dat het tussen ons niet meer zo botert, maar als het op sex komt…. ik had nu nog zeker wat meer verwacht. Maar sex lijkt bij hem toch zeker het laatste waar hij aan zit te denken. En zo gaat het al de laatste 5 jaar. ik wil ook gewoon nog mijn pleziertjes hebben

Over jou:

Weduwe sexdating