Vrouw zoekt sex date: DeHoogsteTijd uit Hagestein, Utrecht

DeHoogsteTijd

 • Naam: DeHoogsteTijd
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 53 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Hagestein
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi! Ik ben een positief ingestelde, werkende wijf die het zeker leuk zou vinden om een gelijkgestemde man te ontmoeten die het ook leuk vindt om eens een filmpje te pakken of iets anders samen te ondernemen en ook een goed conversatie niet uit de weg gaat.

Over jou: Zelfstandig, eigenwijze type. Iemand die zonder gebruiksaanwijzing komt en mij de tijd gunt om op ontdekkingstocht te gaan.
Ik zoek de man die geduld heeft, zich durft te binden en net als ik de liefde het mooiste vind dat er bestaat

Weduwe sexdating