Vrouw zoekt sex: AquariusSingle uit Lelystad, Flevoland

AquariusSingle

 • Naam: AquariusSingle
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 67 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: basisschool
 • Tattoo: Nee

Over mij: En wie ben ik? Ik ben iemand die geniet van de vele leuke, leuke momenten die je bijna dagelijks kunt beleven, van mijn 2 chicks (6 en 9 jaar), van mijn vrienden, mijn sport, mijn werk (meestal dan) en de dingen die ik doe. Eigenschappen die mij zeer aanspreken en waarin ik mijzelf herken, zijn: open, attent, meelevend, optimistisch, vrolijk, ondernemend, gedreven, oprecht, nieuwsgierig/onderzoekend, metwaardering en warm.

Over jou: Jeetje, waar ik naar op zoek ben ? Ik denk een vriend die ondernemend is, modern, sportief en vooral eerlijk. lol heeft en jong van geest is. Die een actief leven leidt maar ook heerlijk kan relaxen met een goed boek. Die het leuk vindt om samen dingen te ondernemen maar ook alleen of met vrienden je eigen dingen blijven doen. Ik vind het leuk wanneer een man moderne kleding draagt.

Weduwe sexdating