Sex dating contact met: Zestigste uit Sambeek, Noord-Brabant

Zestigste

 • Naam: Zestigste
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Sambeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik zal er maar eerlijk voor uitkomen. Ik ben getrouwd, maar wij leven langs elkaar heen. Misschien heel ver dat wij nog van elkaar houden, maar de koek is een beetje op. Dit begon al in de slaapkamer. de aktiviteiten waren schaars en ik persoonlijk wil nog zeker genieten.

Over jou: een man van rond mijn leeftijd of jonger, die genieten kan van een mokkel zoals mij, als seksmaatje en ook gebrek heeft aan een conversatie. geniet van het leven, maar ook voelt dat er meer is.
leuk, leuk en vaak zijn woordje klaar heeft in een grappige situatie. ik geniet zeker van een beetje lol

Weduwe sexdating