Sex dating contact met: WillekeG uit Kuurne, West-Vlaanderen

WillekeG

 • Naam: WillekeG
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Kuurne
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben Willeke en ben het echt zat om al mijn tijd alleen door te brengen. Ben een vlotte juffrouw en geniet van het leven. Ik help graag personen en ga graag regelmatig uit eten of gewoon leuk de deur uit met de juffrouws. Ik heb een grote leegte die ik alleen gevuld wil zien door een mooie man

Over jou: Ik zoek een lekkere, aardige en spontane man, die het leuk vind om samen lekkere dingen te ondernemen. Ik ben sinds november 2007 alleenstaand en zeker weer toe aan een romance. Spreekt mijn profiel je aan stuur mij dan zeker een boodschapje

Weduwe sexdating