Sex dating contact met: SteedsVerlegen uit Kerkrade, Limburg

SteedsVerlegen

 • Naam: SteedsVerlegen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Kerkrade
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat doe ik op deze website? Ik hoop te bieden wat ik wens. Ik wens een lieverd waar ik mee kan lachen. Die ik bemin en respecteer. Die ik met rust laat en waar ik tegelijk blind op durf te rekenen.

Over jou: Ik ben op zoek naar een mooie man met lol, voor een lat of vaste gebondenheid.. Ik vind het fijn om te sporten, wandelen op het strand en soms een weekend weg, maar samen thuis is ook genieten.

Ik zou het leuk vinden als jij wat van je laat horen. zeker graag met image.
Ik ben geinteresseerd! Kom op mooie heren. Mocht ik een flirtje bij je achterlaten dan is dat niet uit gemakzucht maar om te polsen of je zekerlicht ook geinteresseerd bent in nader contact.

Weduwe sexdating