Sex dating contact met: SexyOma uit Antwerpen, Antwerpen

SexyOma

 • Naam: SexyOma
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Je bent nooit te oud zeiden mijn vriendinnen toen ik vertelde dat ik op zoek was naar wat gezelschap. Wat zouden ze zeggen als ze wisten WAT voor gezelschap ik zoek!!
Ik ben 60 jaar, geniet volop van het leven en sex! Het enige wat mijn interesse nog heeft. Vroeger vele hobby’s gehad als handwerken, lezen en koken en het saaie huishouden! Maar op een gegeven moment denk je, waar ben je in godsnaam mee bezig! Doe wat jij niet laten kan, het liefst nog wat god verboden heeft. In mijn geval is dat opwindend en sex. Iets wat mij nooit bezig hield omdat dat niet mocht. maar nu ik al 5 jaar alleen ben, ben ik werkelijk ontpopt tot een heerlijke sexueel en begeerde meid.

Over jou: lekkere vriendelijke man, makkelijk in de omgang, berijd om te reizen, liefst eigen vervoer. Ik ben voor alles zeker in en wil het ook zeker geprobeerd hebben.
Dus als je beetje geil kan zijn?? soft sm, wat vastbinden, rollenspel vind ik ook erg opwindend

Weduwe sexdating