Sex dating contact met: MilfMeGood uit Hilversum, Noord-Holland

MilfMeGood

 • Naam: MilfMeGood
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Hilversum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben levensjaren in een romance geweest met een hele luie kerel waar ik een kind van heb. Mijn ex deed letterlijk niks in het huis. Het was alleen maar zitten op de bank, snackbarfood eten en tv kijken. Maar oh als jij een vingertje uit moest steken, dan brak de hel los!!!
Ik had vaak zeker eens op sexpeditie willen gaan met een andere man, liefst zeker jonger, maar mijn eerlijkheid hield mij tegen.
Nu weer 6 maanden uit elkaar en ik kan mijn leven eindelijk opbouwen zoals IK dat wil!!! En ik ga er met dikke teugen van genieten!!!

Over jou: geniet jonger hoe beter?? knapen van mijn eigen leeftijd kunnen ook zeker waarschijnlijk, maar ik zit in een experimentele fase en liefst wil ik alles zeker eens geprobeerd hebben! Sinds ik weer op mezelf ben, voel ik me een ware diva!

Weduwe sexdating