Sex dating contact met: CorryBE1948 uit Driekapellen, West-Vlaanderen

CorryBE1948

 • Naam: CorryBE1948
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Driekapellen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een vlotte oma die nu ik gepensioneerd ben, graag spannende contacten wil opdoen. Ik ben al levensjaren alleenstaand enheb de afgelopen levensjaren zeker wat flings gehad. Ben vaak heel open geweest over seksualiteit. Kan er nog vaak heel erg van genieten. Mijn vrijheid ben ik gewend. Een vaste gebondenheid zoek ik dus niet. zeker iemand om lekker mee te knuffelen en te een beurt geven.

Over jou: kerels van mijn leeftijd die nog volop seksueel aktief zijn mogen zeker contact opnemen. Maar…. je hoort de laatste tijd steedfs vaker over cougars, Zag laatst op de tv hierover een documentaire en ben nu zeker heel nieuwsgierig geworden. Zullen er ook jonge kerels zijn op deze website die geinteresseerd zijn in een oude juffrouw als ik?

Weduwe sexdating