Sex dating contact met: ChildaVergeer uit Kornhorn, Groningen

ChildaVergeer

 • Naam: ChildaVergeer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Kornhorn
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Wat ik nou het beste over mezelf vertellen? Net gestopt met werken, eindelijk alle tijd voor mezelf. Verder ben ik; gevoelig, zorgzaam, kan goed luisteren. Wat ik belangrijk vind in een goede romance is; vertrouwen in elkaar, willen geven: lief en leed, iets voor elkaar over hebben, blij zijn met en voor elkaar, genegenheid, lol. En… een match, want als die er niet is dan wordt het niks.

Over jou: Wat ‘zoek’ ik hier….een mooie, open, intelligente en actieve man die mij aanvult. Hiervoor heb ik geen lijst met eisen, het moet gewoon passen.

Weduwe sexdating