Sex dating contact met: Charlot uit Kester, Vlaams-Brabant

Charlot

 • Naam: Charlot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Kester
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een open en eerlijke vrijgevochten en zelfbewuste dame die middenin het leven staat en spanning opzoekt om het leven een feest te laten zijn , daarnaast geniet ik van intelligente gesprekken dus daag me uit ……

Over jou: IK zoek een charmante man of mooie mokkel die heel goed weten wat er belangrijk is in dit spel, er mag zeker dominantie mee spelen maar ik geniet niet van machos! zeker van personen die een dikke mokkel / BBW aan kunnen

Weduwe sexdating