Sex date met: Vlaamsegaai22 uit Gent, Oost-Vlaanderen

Vlaamsegaai22

 • Naam: Vlaamsegaai22
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 55 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Succesvolle zaken meid in mijn eigen recht. maar mijn carriere is het minst belangrijk hier. Mijn reden? als ondernemende meid is er weinig plek voor een man. Kort door de bocht misschien, maar ik vind dat een sexpartner altijd je plannen kunnen remmen, bemoeilijken en soms ook compleet stil laten zetten. Ik was vrijgezel toen ik mijn grote spanning begon en ik zal vrijgezel zijn wanneer het eventueel eindigt.
Maar geen sexpartner betekend niet geen heet spanningtje, want daar is altijd zeker plek voor.
Ik heb losse verhoudingen gehad, one night stands, vroeger meer dan nu en dat mis ik. Ik ben nu op een punt dat ik wat meer los kan laten en meer tijd kan besteden aan mijzelf.

Over jou: Er werd mij ooit het woord toyboy in de schoot geworpen, een mooie jonge kerel voor een nachtje. Klonk als muziek in mijn oren. Maar altijd is het zo dat wijfen op mijn leeftijd weinig tot niet in aanraking komen met een e kerelueel jonge man die seksuele lusten hebben voor een wijf van vijfenvijftig.
Maar begrijp me niet verkeerd, voor mij betekend ’toyboy’ niet dat ik alleen op zoek ben naar een jong sexafspraakje. Val je in de smaak ongeacht je leeftijd, kunnen wij zo verder gaan.
Ik verwacht alleen oprechte reactie, en een image is toch zeker een pre

Weduwe sexdating