Sex date met: Sannzy uit Schaffen, Vlaams-Brabant

Sannzy

 • Naam: Sannzy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Schaffen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een drankje in mijn favoriete cafe of een film kijken in de bios, hele mooie dingen om te doen maar het gaat mij maar om 1 ding en dat is sex hebben. sex verlang ik enorm naar en zo erg dat ik er best zeker eens wat voor over wil slaan en meteen aan de gang gaan.

Over jou: Ik zoek sex en daar ben ik heel helder over. Ik wil daar alles voor doen om de perfecte tijd met een lekkere man te hebben. Maar laat voorop staan dat we vooral voor het genieten gaan.

Weduwe sexdating