Sex date met: Killiana uit Eksaarde, Oost-Vlaanderen

Killiana

 • Naam: Killiana
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Eksaarde
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een juffrouw van 42 uit Oost Vlaanderen op zoek naar een man voor een mooie tijd. Ik heb hier en daar gedate met verschillende gozers, maar zoek toch meer de kant van de opwindend dan de liefde. Ik zal eerlijk toegeven, ik ben er niet vies van. Maar ik heb weinig ervaring met contact leggen met gozers simpelweg alleen voor de sex.
Het is nu afwachten, of zelf op zoek gaan.

Over jou: Ik ben op zoek naar een sexpartner, die net als ik verder op ontdekking wil gaan dan tot nu toe is geweest. Iemand die net zo nieuwsgierig is. open, eerlijk, charmant, verzorgt. iemand om mee op stap te gaan of gewoon leuk thuis. ik wil niet iemand die met vrienden een totaal ander karakter heeft dan wanneer hij alleen samen met mij is. Een identiteitscrisis? Nee dank je

Weduwe sexdating