Sex contakt met: koffiekaatje uit Mechelen, Antwerpen

koffiekaatje

 • Naam: koffiekaatje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Mechelen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een lady die erg geniet van het leven. Ja, ik ben iemand die er volop van kan genieten. Vooral van de kleine dingen in het leven. En van alles het positieve bekijken. Ik snap dat dat voor sommige personen moeilijk te snapen is, maar in mijn geval gaat dat heel gemakkelijk.
Waarom ik dan een man nodig heb? Op dat punt ben ik best zeker een egoist. Ik heb al zoveel, en ben heel gelukkig. Maar wat zou mijn leven nog gelukkiger maken?…. Daarom ben ik hier

Over jou:

Weduwe sexdating