Sex contakt met: Antwerp uit Antwerpen, Antwerpen

Antwerp

 • Naam: Antwerp
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik werk samen met de productieverantwoordelijken, productie-assistenten en de verantwoordelijke figuratie aan de verschillende (musical) producties van het seizoen (onthaal van artiesten en andere commando’s), ik werk mee aan de redactie, het beheer en de opvolging van artiestencontracten en assisteer de directeur artistieke planning en productie bij audities voor zangers. Een artistiek bijtje dus. Leuk, maar het vergt inmiddels zoveel (vrije) tijd dat ik er over denk om minder te gaan werken of zelfs te stoppen. Voor het cash hoef ik het niet te doen en ik merk dat ik toch een dagje ouder word.

Over jou: Door mijn drukke werkschema schiet daten er nog zeker eens bij in. Ik ben een jaar geleden alleenstaand. Jammer want ik mis een lekkere man in mijn leven die bij mij af en toe even aan de rem trekt en mij laat genieten van simpele dingen. Wat ik zoek in een man? Dat vind ik een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het moet klikken en groeien dus laat ik nu niet meteen restricties aangeven. Stuur een lekkere email en we chatten verder.

Weduwe sexdating