Seksdate met: Marijke45 uit Leuven, Vlaams-Brabant

Marijke45

 • Naam: Marijke45
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Leuven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Momenteel in een romance, maar ik ben niet vaak trouw. Vanwege mijn werk reis ik meer door de Benelux en dan spreek ik soms af met iemand om eventjes lekker van een hete beurt te genieten.

Over jou: Ik kan niet thuis ontvangen. Ik reis meer en ben altijd in een hotel ergens in het land. Ik geniet zeker van een man met status, maar is geen pre. Ik vind het zeker belangrijk dat ik je kan vertrouwen, en ik prefereer iemand die de boel goed onbehaarde heeft.

Weduwe sexdating