Seksdate met: LizadeNooy uit Naarden, Noord-Holland

LizadeNooy

 • Naam: LizadeNooy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Naarden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben eigen ondernemer en ben op zoek naar een mooie man voor een date. Een dagje uit, terrasje dinken, leuk uit eten. eventueel discotheque. Ik ben niet van de bioscopen, net te intiem/romantisch. En vind het mijn cash niet waard. Eventueel kijk op groter termijn of vaste gebondenheid. We zien waar het schip strand.

Over jou: Ik ben op zoek naar een introverte man om mijn geluk samen mee te geven. mooie dingen en ervaringen op te doen. Goed gevoel voor lol, eerlijk, integer, vertrouwd. Niet vlot op de tenen getrapt.
Iemand die sterk in zijn schoenen staat en zichzelf niet vlot uit het veld laten slaan. Zelf ben ik niet enorm van de romantiek, maar elk wijf heeft graag haar knuffel momentje nodig. Kun jij die voor mij regelen?

Weduwe sexdating