Seksdate met: DownUndr uit Lierop, Noord-Brabant

DownUndr

 • Naam: DownUndr
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Lierop
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: kom oorspronkelijk uit Sydney, Australie, maar verhuisd naar Nederland vanwege mijn man. Ben nu een half jaar alleenstaand en woon op mezelf. Ik had niet verwacht te scheiden zo spoedig ik in Nederland kwam, en kan daar ook niet bepaald goed tegen. Nu doe ik mijn best om een mooie (jonge) man te vinden, om een geile verhouding mee op te bouwen

Over jou: de hollandse knapen zijn anders dan de australiers, zeker in positieve zin waarschijnlijk. ik geniet van uitgaan, lekker eten en zwemmen. zoek ook een man die lekker sportief is, spontaan en vrolijk. makkelijk in de omgang en niet al te egoistisch. ik heb daar slechte ervaring mee.
interesse, stuur mij een boodschapje xxx

Weduwe sexdating