Prive sex contakt met: Zenndeling uit Zwolle, Overijssel

Zenndeling

 • Naam: Zenndeling
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Zwolle
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Tja,…. ik ga het hier maar eens proberen om toch die ene lekkere gast tegen te komen om samen van de lekkere dingen in t leven te genieten. Ik zoek een vriendschap en wie weet wat daaruit voortkomt.
Ik ben gescheidne, heb een beetje vervelende geschiedenis, maar niets wat ik niet kan handelen.

Over jou: ben op zoek naar een zachtaardige, gezellige, charmante lange man, liefst met een lekkere bos haar. Ben toe aan een mooie gezellige man die geen gedoe meer heeft van een vorige romance, want ondanks mijn eigen ervaringen, ik kijk voorruit en niet terug. ik ben een positief mens die op zoek is naar een gezellige man die iets te bieden heeft en er voor me is als het nodig is, voor de rest laat ik je open in je doen en laten maar je moet er zeker voor me zijn op de goede momenten.

Weduwe sexdating