Prive sex contakt met: WillekeDAME uit Merksplas, Antwerpen

WillekeDAME

 • Naam: WillekeDAME
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Merksplas
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: vrijgezel, energiek, direct, chat verslaafd, vegetarier goeroe. What you see is what you get. ik ben eerlijk, open. een echte doener. Ben meerdere keren verhuis, dit vanwege mijn afwisselende baanfuncties. Het is stressvol, maar je leert weer spannende personen en omgevingen kennen

Over jou: Een leuk date om de sleur uit mijn leven te halen. Een leuk en intelligent persoon die zijn woordje vaak klaar heeft staan, daar geniet ik zeker van. passie voor z’n werk en romantiek voor zijn juffrouw. eerlijk, in vertrouwen, spontaan, sportief.

Weduwe sexdating