Prive sex contakt met: SharonV uit Bussum, Noord-Holland

SharonV

 • Naam: SharonV
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Bussum
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik hb een leuk leventje, kom eigenlijk niks te kort, Ik werk, heb een mooie baan, de beste vriendinnen die een mevrouw kan hebben, vaak in voor iets leuks, leuk uit eten, stappen of een weekendje spa.

Over jou: Ik ben niet op zoek naar een typisch hollandse man, m.a.w. Geen voetballiefhebber, geen jan smit leifhebber of andere hollandse gedoe. Ik wil zeker een slimme nuchtere man over de vloer. Niet ouder dan mij, zelfde leeftijd, en als ik het echt opwindend voor mijzelf wil maken, iemand die zeker e manjes jonger dan mij is 😉
Ik heb een hekel aan rokers, je hebt dan totaal geen kans. Ookal ben je gestopt, die geur gaat echt niet weg!

Weduwe sexdating