Prive sex contakt met: Michlyn uit Zaandam, Noord-Holland

Michlyn

 • Naam: Michlyn
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een energieke tante, vol fun en lol. geniet van muziek, dansen. Woon in de leukste stad van Noord-Holland!! Weekends lekker stappen, ben nooit getrouwd geweest, geen kinderen. zeker wat romances, maar meestal bemoei ik met de romances van mn zusjes. Maar dat irriteerde hun zo erg, dat ze me hebben gedwongen zelf een man te scoren… Dus hier ben ik dan !!!!
Ik word altijd jonger geschat dat ik ben, een behoorlijk compliment, maar ik ben echt 42 jaar en nog steeds alleenstaand…

Over jou: Ik wil zeker graag een mooie fitte man, ben zelf ook erg fanatiek wat sporten betreft. iemand met een gezonde uitstraling, absoluut geen asbak, of mega koffie drinker. ik geniet van een man met mooie glimlach!

Weduwe sexdating