Prive sex contakt met: HollyDolly uit Deventer, Overijssel

HollyDolly

 • Naam: HollyDolly
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: alleenstaand mama en groot mama, ik ben trots op mijn kinderen. Hun vader is een ander verhaal. Na 27 jaar huwelijk leek het hem een beter idee om met een medewerkster van zijn werk ervan door te gaan.
De maanden erna waren voor mij een hel en ik belandde in een diepe dal. Gelukkig was mijn familie er voor mij en ik ben weer helemaal overeind gekrabbeld. Het is tijd voor een spannende hoofdstuk en die begin ik met het zoeken naar een interessante en mooie man

Over jou:

Weduwe sexdating