Prive sex contakt met: GekkeEendKwak uit Amersfoort, Utrecht

GekkeEendKwak

 • Naam: GekkeEendKwak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo!!! Leuk dat je mijn profiel bekijkt,ja de eerste indruk is toch altijd als een image die je aandacht trekt, nu wil je waarschijnlijk ook wat meer weten over mij, ik zal het proberen! Ik vind mezelf een lekkere best aantrekkelijke en ondanks mijn 65-jaar vooral nog een sexy juffrouw. Hoe vind je mijn image in bad? Kan dat zeker?

Over jou: Zoek in eerste instantie een man voor een lat-relatie, misschien wordt het meer, maar kleine stapjes!

Weduwe sexdating