Prive sex contakt met: DoeHetzelfster uit Leeuwarden, Friesland

DoeHetzelfster

 • Naam: DoeHetzelfster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Leeuwarden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Sinds een jaartje weer alleen na mijn 2de mislukte hu zekerijk. Ervoor dikwijls verhoudings of lat-verhoudings gehad, Dit ging dikwijls prima tot ik me liet overhalen om te gaan trouwen, wat ik eigenlijk mezelf had gezworen nooit te gaan doen. En met goede reden ook. Helaas, twee keer erin getrapt en twee keer in de soep gelopen. Nu weet ik beter en heb ik zeker mijn lesje geleerd. Gelukkig heb ik ook nooit kinderen gekregen. Met name ook omdat mijn verhoudings dikwijls instabiel zijn en meestal van beknopte duur.
Daarom ben ik ook meer in de stemming voor een intiem, maar niet perse liefdes verhouding. Gewoon dat beide partijen elk moment hun eigen weg kunnen inslaan zonder problemen.
Ik denk dat meer gozers hier meer voor voelen, dus er is dikwijls zeker een kans van slagen

Over jou:

Weduwe sexdating