Prive sex contakt met: AlsHetKan uit Mijdrecht, Utrecht

AlsHetKan

 • Naam: AlsHetKan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Mijdrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een leuk en spontane mevrouw, niet is voor mij te gek. Althans, wat ik tot nu toe heb meegemaakt in mijn leven. Maar zeg nooit “nooit”! Ik ben nog jong 😉 En er staat nog een lange en interessante weg voor mij. Hopelijk nog groter en spannender dan tot nu toe. Ik geniet van een uitdaging en ik vind dat je die zelf moet vinden. En je niet moet laten belemmeren door een saaie gebondenheid!
Het leven is daar voor veels te kort!!!
Dames, genieten!!!!
Heren, niet zo saai op de bank liggen!!

Over jou: Als je voor een spanning of uitdaging wil gaan, moet je waarschijnlijk niet beginnen aan een romance. Dat is mijn ervaring!
Ik heb het geprobeerd en mijn conclusie?: Nee, dat gaat niet werken.
knapen, jullie moeten niet zo claimen, gewoon, net als mij genieten van het vrije leven en hier en daar een scharreltje bezoeken. Zo wil ik dat ook hier doen. snap je de hint??

Weduwe sexdating