Prive sex contact met: Veronikans uit Heiloo, Noord-Holland

Veronikans

 • Naam: Veronikans
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Heiloo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Werkte voor een succesvol bedrijf van mijn man. Maar na de scheiding was ik en mijn man en mijn baan kwijt. Ik moest helemaal weer opnieuw beginnen. De scheiding zag ik aankomen, maar ik had toch verwacht dat mijn ex-man medeleven zou tonen en mijn baan laten houden. Een heren eigenschap? Of is dat alleen als de romance om liefde gaat en niet om de sex?
Daarom gaat deze juffrouw niet op zoek naar de liefde, maar liever naar het genieten. Minder rompeslomp om het zo maar te zeggen.

Over jou: Geen liefde maar genieten, dat is wat ik wil en zoek. Van mij mag het zo vlot mogelijk, experimenteren is een optie wat ik zelf nooit heb gedaan. Maakt het dat nog meer spannender.

Graag oprechte respons

Weduwe sexdating