Prive sex contact met: ReneeVSRenee uit Helchteren, Limburg_be

ReneeVSRenee

 • Naam: ReneeVSRenee
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 50 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Helchteren
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Getrouwd en gesetteld, maar nooit echt tevreden. Met name seksueel gezien. Mijn man heeft steeds minder zin om mij te verwennen, of het is dat ik steeds meer zin heb. Hoe dan ook, ik wil meer en ik krijg het op dit moment niet. Vandaar dit profiel. Welke lekkere man kan deze lady geven waar zij zo naar verlangt?

Over jou: een lekkere vlotte niet onaantrekkelijke man die discreet zal zijn. Met een stoer uiterlijk, overheersend maar zeker met een zacht innerlijk. leuk postuur, wat gespierd mag ook en waarschijnlijk goed verzorgt.

Weduwe sexdating