Prive sex contact met: HaagseBluf uit Den Haag, Zuid-Holland

HaagseBluf

 • Naam: HaagseBluf
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben een hele mooie tante ik geniet van uitgaan maar op de bank en een mooie film met een goed vinootje kan ik ook heerlijk van genieten. ik heb heel meer lol en maar graag grapjes over alles meestal wordt ik zeker weer terug gepakt ,maar dat kan ik heel goed hebben.en je kan met mij alle kanten op vind alles al heel gauw leuk. mijn vrienden zijn gek op mij daar heb ik het ook altijd druk mee.

Over jou: ik ben op zoek naar wat gezelligheid, niet dat ik dat echt te kort kom, maar gezelligheid vanaf de man is zeker anders dan vaak maar met mijn vriendinnen. Ik denk dat de gemiddelde man zeker begrijpt waar ik op doel.

Weduwe sexdating