Prive sex contact met: Emirald uit Amstelveen, Noord-Holland

Emirald

 • Naam: Emirald
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amstelveen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Gezellige fleurige wijf, geniet van het leven, haar carriere, familie en vrienden met uitzondering van haar vriend. Wij zijn niet getrouwd, ten eerste omdat ik niet geloof in trouwen. En daarnaast, ik zie mijn leven niet succesvol samen. Ik heb het soms helder proberen te maken dat we misschien neit bij elkaar passen, maar of hij wil het niet zien, of heeft te meer over om het zo goed mogelijk te laten lopen.
Lastig om uit te leggen, maar zoals het nu gaat, gaat het denk ik niet lang duren.

Over jou: het woord ‘Discreet’ ken jij maar al te goed. Misschien zit je in het zelfde bootje als mij, en weten wij beiden precies wat we van elkaar verlangen.
Zo niet, ik wil een heet sexafspraakje beleven, bijna een of fantasie.
Een mooie gast, heoft niet meer te zeggen, maar weet hoe hij een vrouwe seksueel moet verwennen en vermaken.
Niets moet, alles mag!

Heb je interesse? Laat het mij weten en we werken de details verder uit.

Weduwe sexdating