Hotel Sex date met: YouCanon uit De Heen, Noord-Brabant

YouCanon

 • Naam: YouCanon
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: De Heen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een vrijgezel, volgzame en seksueel ingestelde mokkel, die zin heeft in een geile date voor meerdere keren. ik ben open, leuk, warm, intiem en ga vlot op mijn prooi af! ik geniet niet van rokers, twijfelaars of bedelaars.

Over jou: jij weet precies wat je wilt en gaat direct op je doel af, zonder enige twijfel. Helemaal als het op geile sex komt! Ik geniet van een ondernemende man die sterk in zijn schoenen staat en in bed! Je bent verzorgd, schoon, zijn toch zeker een pre voor mij. fysiek sportief, niet roker

Weduwe sexdating