Hotel Sex date met: VlaamseMilf uit Sint-Gillis, Het Brussels Hoofdst

VlaamseMilf

 • Naam: VlaamseMilf
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Sint-Gillis
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik kan hier heel meer neer zetten, maar ik geniet het gewoon lekker kort! Ik ben een eenzame mokkel, zit in een romance, maar mijn man is meer afwezig. laat werken enz. Ik zoek iemand om de leegte te vullen, liefst nog in bed. Hoop dat jij er gehoor aan geeft nu je mijn profiel bekijkt

Over jou: liefst discreet, want ik wil neit dat mijn romance hierachter komt zolang ik er nog in zit. Dit is puur om een seksdate. Een vitaal persoon, onbehaarde en schoon. Liefst uit de buurt maar is geen pre.

Weduwe sexdating