Hotel Sex date met: PakzeGreet uit Goes, Zeeland

PakzeGreet

 • Naam: PakzeGreet
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 67 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Goes
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik geniet nu ruim een half jaar van mn pensioen. Heb een tweede appartement in Spanje en ben daar gemiddeld 4 keer per jaar om heerlijk te genieten van het lekkere weer.
Nu voel je het misschien al aankomen, een mevrouw van 66, cash te meer, dikwijls op reizen maar helemaal alleen. Ja, inderdaad. Naast mijn scheiding in 1993, heb ik weinig aan mannelijk contact gehad. Eerlijk gezegd was ik meer nieuwsgierig naar de mevrouwen. Maar na 3 beknopte verhoudings was ik daar open vlot op uitgekeken.
Ik maak weer ruimte open voor een man, vaste verhouding is optioneel. Het gaat mij vooral dat we het leuk samen hebben. Genieten van wat we hebben, en niet druk hoeven te maken om de grote dingen en kunnen genieten van de kleine dingen in het leven

Over jou: Leeftijd is niet belangrijk als je goed met elkaar kan opschieten en lekker kunnen genieten.
In mijn leven zijn niet meer verplichtingen, die had ik toen ik werkte, maar nu laat ik die allemaal gaan. Het is tijd om te genieten van het leven waarvoor ik zolang heb gewerkt en heb opgebouwd.

Weduwe sexdating