Hotel Sex date met: MissRobinson uit Raamsdonk, Noord-Brabant

MissRobinson

 • Naam: MissRobinson
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Raamsdonk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Elaine, kom uit Noord-Brabant en leid een leuk leuk leven. Sta met beide legs op de grond, heb meer meer vrienden en kennissen die mij soms te meer bezig kunnen houden, maar ik geniet zeker van de aandacht. Dan hebben wij de heren, waar ik aan de ene kant aandacht van krijg, maar niet wil en heren waar ik geen aandacht van krijg en zeker zou willen. Ja, ik zit in een lastig dilemma…

Over jou: Een vervullend en druk bestaan, maar er is vaak plek bij mij voor een mooie interessante man. om mooie dingen samen mee te doen, beleven, samen op de bank, een leuk feestje of op reizen in het buitenland.

Weduwe sexdating