Hotel Sex date met: luckyblondy uit Amsterdam, Noord-Holland

luckyblondy

 • Naam: luckyblondy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik hoop dat mijn vriendinnetjes het leuk vinden dat ik ze een deelgenoot heb gemaakt van mijn dating profiel. Ze verdienen het zeker een beetje want ze spelen een grote rol in mijn leven. Samen met hun ga ik af en toe uit, af en toe dansen en af en toe een heerlijk weeekend de sauna in. We zijn allemaal meer bier dan wijndrinkers, stoere vrouwen zeg maar. Maar waarschijnlijk het gaat om mij, wat wil je van me weten, of wat zal ik hier zeggen om me te verkopen? Geen idee, ik zou zeggen, vraag wat je wilt vragen, ik ben ruimdenkend open van aard.

Over jou: Als je er goed uitziet, lekker ruikt en lief voor me bent. Nou dan mag je me mailen

Weduwe sexdating