Hotel Sex date met: ForYouOnly uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

ForYouOnly

 • Naam: ForYouOnly
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hai interessante lekkere en plezante heren! Ik ben Pauline, alweer 59 jaar, voormalig danseres en al 20 jaar vol liefde danslerares. Mijn specialiteit zit in voornamelijk Spaanse dansstylen. Ik ben een strenge wijf, een rebel, maar ook heel warm, dansen, liefde en sex doe ik met passie. Ik ben single, zeker een enkel gebondenheid gehad, maar nog nooit getrouwd. Geen kinderen en nu allang al geen kinderwens meer. Nu geniet ik nog alleen van het leven en van mijzelf

Over jou: Met mijn werk ben ik vaak omringt door vrouwen, en ik moet toegeven, ik heb er soms zeker een oogje op gehad. Strakke jonge dames zoals ik ooit vroeger was. Maar ik geniet van mijzelf, maar daarbij liever met behulp van een man! Ik dank je alvast voor het bezoeken van mijn profiel en hoop dat jij je aangesproken voelt om op mij te contact opnemen.

Weduwe sexdating