Hotel Sex date met: DatingBelgie uit Hulste, West-Vlaanderen

DatingBelgie

 • Naam: DatingBelgie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Hulste
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Eenzame vlaamse juffrouw op zoek naar een lekkere en charmante vlaamse man. Ik ben niet veeleisend, geniet van het leven, maar mis warmte en liefde. Ik werk, geniet van koken en lezen. Maar heb geen typische ‘woninkje,boompje, beestje’ mentaliteit. Ben zelfstandig en sociaal. geniet van een leuk feestje of ander sociaal gelegenheid.

Over jou: Wil mij graag verrassen door een man, die liefdevol is en veelgevend. Helpt mij weer uit de put in moeilijke tijden, lekkere praatmaatje. Niet bang voor opwindend of seksualiteit in een gebondenheid. Meegevend, experimenteel, warm en romantisch. Misschien iemand van uit de buurtvan, maar ik heb eigen vervoer.

Weduwe sexdating