Hotel Sex contakt met: Romane59 uit Machelen, Oost-Vlaanderen

Romane59

 • Naam: Romane59
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Machelen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: 10 jaar geleden voor het laatst op een date geweest. Na de laatste keer hield ik het voor gezien. Geen enkel man zou goed genoeg zijn zonder mij ook maar te bedonderen. Ik heb ook nooit de stap gezet om te gaan trouwen, dat is iets wat ik mezelf niet aan wilde doen.
Maar met sites zoals deze kan ik gelukkig alle kanten nog op, van een date naar eventueel vaste romance. Maar bij trouwen trek ik de lijn. dat zal ik nooit doen. Maar daten met kerels om te verwennen? Dan staat mijn deurtje wagenwijd open.

Over jou: Een gezonde en leuke man, reinheid staat bij mij hoog in het vaandel.
Iemand die mij accepteert zoals ik ben, eerlijk en oprecht. Sterk in zijn schoenen staat.
Iemand die het leuk vind om samen dingen te ondernemen, te lullen, een dagje uit te gaan.

Weduwe sexdating