Hotel Sex contakt met: Margreeth uit Oostzaan, Noord-Holland

Margreeth

 • Naam: Margreeth
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Oostzaan
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Misschien vinden personen dit vreemd, maar ik geniet zeker van een stevig nachtje seksen. op mijn leeftijd moet je ook niet al te kritisch zijn en moeilijk, ik ben al levensjaren alleen staand, maar heb af en toe zeker een bedmaatje gehad, maar het body verlangt soms naar meer, en ook jonger, hierbij mijn oproep naar een bedmaatje, die voor meerdere keren zou willen afsprken. graag discreet en in bezit van eigen vervoer. voor de rest heb ik geen specifieke sexvoorkeuren

Over jou:

Weduwe sexdating