Hotel Sex contakt met: Maraltima uit Apeldoorn, Gelderland

Maraltima

 • Naam: Maraltima
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Apeldoorn
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een alleenstaand meid, die ten eerste absoluut geen interesse heeft in een vaste romance. Ik weet nu al waar dat naartoe zou leiden. daarom ben ik alleen op zoek naar een leuk seksmaatje, ofwel seksbuddie om een paar keer samen iets spannends te gaan doen.
ik sta voor alles open, alles is bespreekbaar, heb een beetje ervaring, maar na mijn scheiding is mijn seksuele sexafspraakje een beetje stil komen te liggen.
ik hoop hier door een fanatieke man uit de sleur te worden gehaald.

Over jou:

Weduwe sexdating