Hotel Sex contakt met: ikke52 uit Dendermonde, Oost-Vlaanderen

ikke52

 • Naam: ikke52
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Dendermonde
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een oprechte, maar vooral vriendelijke dame die op zoek is naar een oprechte man die met beide voeten op de grond staat. Naast het oprechte ben ik ook opgewekt van aard, eens goed kunnen lachen is voor mij echt een must. Daarom zoek ik iemand die mij vooral aan het lachen kan brengen. Samen genieten van het leven is mijn hoofddoel. Teveel hooi op je vork nemen met het werk vind ik een negatief punt. We werken om te leven en we leven niet om te werken.

Over jou: Iemand die voelt als een rots in de branding. Die meer kan dan enkel kletsen over werk, voetbal en maten. Die een zekere volwassenheid toont maar ook soms flink onnozel kan doen. Die eerlijk is. Standvastig en open van karakter, met liefst niet al te meer bindingsangst, want dan blijf je beter vrijgezel.

Weduwe sexdating