Hotel Sex contakt met: Charlott1971 uit Heerenveen, Friesland

Charlott1971

 • Naam: Charlott1971
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Heerenveen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben Mezelf. Dit geniet in dat ik handel zoals ik ben op een eerlijke, intuïtieve, open manier, leergierig,met meer energie en met van alles tegelijk bezig. Sta open voor vele dingen, personen culturen, meningen. Niet bevooroordeeld, en dat verwacht ik ook niet van jou.

Over jou: Jij bent iemand die het beste uit me probeert te halen en het toelaat dat ik het beste uit jou haal, zonder reserveringen jezelf laat zien en dat ook van mij verwacht. Jij lekker stoer en toch zachtaardig, zelfbewust. Jij met wie ik wil ontdekken de weg van de liefde, passie en vuur

Weduwe sexdating