Hotel Sex contakt met: AntjeTerBraak uit Meppel, Drenthe

AntjeTerBraak

 • Naam: AntjeTerBraak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Meppel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo,
Mijn naam is An, maar voor vrienden Antje, ik ben een alleenstaande wijfie van 63. Na 15 jaar eindigde mijn gebondenheid met mijn beste maatje, maar na onenigheid over samenwonen, hebben wij toen besloten uit elkaar te gaan. Dit is nu 3 jaar geleden. Mis ik het? zeker een beetje, maar ik geniet ook van de vrijheid, niet overal rekening mee genietden, ik hoef mij niet overal voor te verantwoorden.
En dan de vraag, wat doe ik hier? Ik geniet van een leuk conversatie, een nachtje tv kijken, of uit eten gaan, maar ik hoef dit niet vaak met een schatje te doen. Een lekkere man kan ook de avond leuk opvullen. En dat lijkt mij enorm leuk.

Over jou: Bent u in voor een leuk nachtje? Houd u van gezelschap van een 63 jarige wijf? Bent u niet te kieskeurig, maar zeker eerlijk en betrouwbaar? Dan hoor ik graag van u een reactie

Weduwe sexdating