Hotel Sex contact met: Tijdvoorzomer uit Schoondijke, Zeeland

Tijdvoorzomer

 • Naam: Tijdvoorzomer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Schoondijke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het is echt tijd voor zomer. Ik heb gebrek aan zon, het wandelen in een t-shirtje en hand in hand wandelen op het strand. Ik ben zelf een hele avontuurlijke meid en het lukt me maar niet de juiste man tegen te komen. De leukste zijn vaak bezet.

Over jou: Het zou zo echt heel leuk zijn om dat alles te geven met een spontane, avontuurlijke, reislustige, gezellige, humoristische, eerlijke en aardige man die geniet van uitgaan, feesten, reizen en lekkere dingen ondernemen maar het ook fijn vindt om bij me op de bank te kruipen met een glas wijn, een hapje en een lekkere film.

Weduwe sexdating